Randzicht
Multifunctionele kantoor/bedrijfsruimte
Huurgegevens
Het in 2001 gebouwde kantoor en bedrijfspand Randzicht is gelegen aan de Zadelmakerstraat 98 te Velserbroek.
De gevels zijn opgetrokken in fraaie rode baksteen. De entree valt op door zijn mooie moderne glasfacade en geeft het gebouw extra aanzien. Het is degelijk gebouwd met traditionele materialen. De vloeren en dak zijn van betonplaten. De buitenwanden zijn opgetrokken in zware kalkzandsteen. Het gebouw is volledig geïsoleerd. De hardhouten raamkozijnen zijn voorzien van dubbelglas kiep/draairamen met gedeeltelijk bedienbare ventilatieroosters.
De binnenruimten zijn geformeerd met systeemwanden, welke een vrije indeling mogelijk maken. Elke verdieping heeft zijn eigen sanitaire unit met werkkast en mogelijkheid voor een pantry.

Het kantoordeel bestaat uit drie verdiepingen van ieder 300 m². Het bedrijfsdeel uit een industrie/opslag hal van 180 m².
Het kantoordeel wordt betreden via de hoofdingang in de fraaie glasfacade. Via een ruime tochtsluis komt men in de centrale hal, welke via een trap of een lift toegang geeft tot de eerste en tweede verdieping. Het trappenhuis is onderdeel van de glasfacade en is daardoor bijzonder licht en geeft een fraai zicht over de omgeving.
De parterre is in gebruik bij het Dier Medisch Centrum Kennemerland (DMCK). Het DMCK heeft een eigen ingang aan het einde van de zijgevel.
 
Eerste verdieping
De eerste verdieping is volledig ingericht. Via de trap of de lift komt men in de entree met fraaie zithoek  aan de glasfacade, welke ook als spreekkamer kan worden gebruikt.
Huidige kantoorruimten; 20 ,23, 24, 33, en 51 m²
Conferentieruimte 32 m² met projectiescherm.
Archief/kopieer/printruimte 12 m².
Sanitaire unit met gescheiden dames- en herentoilet. Garderoberuimte met werkkast en mogelijkheid voor een pantry.
 
Tweede verdieping
Via de trap of de lift komt men in de entree met fraaie zithoek aan de glasfacade, welke ook als spreekkamer kan worden gebruikt.
Kantoorruimte 20 m²
Vrij in te delen ruimte 130 m²
Kantine met pantry 41 m². Vanuit de kantine heeft men toegang tot het dakterras boven de industrie/opslag hal. Het kantine deel kan geheel of gedeeltelijk gescheiden worden van de pantry en hierdoor een andere bestemming krijgen.
Sanitaire unit met gescheiden dames- en herentoilet en werkkast. Centrale IT ruimte 7 m².
 
Industrie / magazijn hal
De industie/magazijn hal heeft een eigen toegang met een aparte loopdeur en een overheaddeur 3,4 m breed bij 3,8 m hoog. De hal is ook toegankelijk via de kantoorruimte 20 m² uitkomend op de begane grond entree. De vrije hoogte inwendig is 6 m.
De hal is op dit moment volledig in gebruik. Over de beschikbaarheid van 76 m² met gebruik van de overheaddeur kan gesproken worden.